Friday, March 28, 2014

O Twist Elastics and Giveaway

First of, I'm sorry to all my international readers, but this will be in Slovene and the giveaway is meant only for people residing in Slovenia. But you can still enjoy the pictures and my hair ideas on how to use these elastics.

Če ste med tistimi, ki sledijo mojemu blogu že več kot leto, potem se morda spomnite, da sem enkrat že pisala o takih elastikah za lase. Sama sploh ne nosim več drugačnih elastik, saj so te zelo udobne za nošnjo in nežne do las, ampak še vedno dovolj močne da dobro držijo in še lepe so. Po mojih izkušnjah vam lahko povem, da res dolgo zdržijo, mislim, da še vedno imam prvo, ki sem jo naredila in celo nisem izgubila še nobene, saj so kot mehke zapestnice in jih imam vedno na zapestju če ne že v laseh. Sicer se čez nekaj časa raztegnejo in niso tako lepe, ampak popolnoma uničijo se pa ne, za razliko od naprimer DM-ovih, ki sem jih uporabljala prej. Barv teh elastik je na voljo ogromno, od živih do bolj naravnih, sama jih kombiniram z oblačili, tako da z rdečo obleko gre ponavadi tudi rdeča elastika.

Kika je ustanovila slovensko spletno trgovino z ročno izdelanimi O Twist elastikami, ki jo lahko najdete tukaj - Elastike.si, facebook stran lahko najdete tukaj in seznam prodajnih mest kjer tudi lahko dobiš O Twist elastike tukaj. Na so voljo so elastike v skoraj štiridesetih barvah in dveh velikostih, poleg tega pa še trakovi za lase, elastike s kristali in vezalke. Kika mi je poslala ogromno njenih ročno narejenih elastik, ki sem jih v napadu inspiracije ne samo poslikala, ampak še pokazala kako jih nosim jaz.      

Ste pripravljeni na en kup slik? Na koncu objave vas čaka še rafflecopter obrazec za nagradno igro.
1. Svetleče O twist elastike: zlata, srebrna in črna (te so manj raztegljive kot tiste navadne zaradi teh bleščic)/ 2. Svetleča zlata O twist elastika 3. Svetleča srebrna / 4. Kolekcija Tanja, svetleče elastike, vijola, neon roza, črna s kristalnim dodatkom in obroča za lase.
1. Elastika z logotipom / 2. Neon zelena mala elastika (primerna za tanke lase) /3. Roza obroč in elastika z logotipom.
1. Kolekcija Tanja / 2. Srednja modra elastika iz kolekcije Tanja / 3. Vijola elastika 4 . Bela, črna s kristalnim dodatkom, vijola in roza elastika.
 1. Najsvetlejša modra iz kolekcije Tanja / 2. in 3. Črna s kristalnim dodatkom / 4. Vijola obroč za lase

Kika je za giveaway nagrado prijazno ponudila dva obroča, 6 običajnih elastik in 4 majhne elastike. Izžreban bo en zmagovalec. Sodelujejo lahko prebivalci Slovenije. Nagradna igra bo trajala dva tedna in in se zaključi 12.04.2014 ob 12.00. Nagrajenca bom kontaktirala preko e-pošte in nato njegove podatke posredovala elastike.si, da mu pošljejo nagrado.
For residents of Slovenia only!

a Rafflecopter giveaway

Veliko sreče in imejte lep dan!

No comments:

Post a Comment